Doftspridare och Tradera och Vinn en lime!

Idag har jag rensat lite i lådor och garderober, både kläder och smink och en hel del som kändes inaktuellt har åkt ut på Tradera. Jag har stuvat undan lite sommarkläder som jag gissningsvis inte kommer att använda mer förrän nästa sommar, och även putsat lite skor och stövlar som kommer att användas i höst. Och vad det gäller smink så är det ju en annan färgskala på vintern än på sommaren så allt behöver inte vara framme året runt där heller. I sommar har vi haft tjall med AC:n på jobbet och i kombination med att vi också bär visir så har det inte gått åt så mycket smink i sommar, det hade gissningsvis varit snyggt i fem minuter… men nu så! Svalt och skönt igen.

Jag var ju på Rituals och köpte en doftspridare och det var ett mycket bra köp! Visst är den fin?

Den står på en av högtalarna vid tv:n och puffar. “Black oudh” hette doften som jag valde och det går alltså att byta om man tröttnar.

Jag älskar verkligen dofter och när jag väljer skönhetsprodukter så är doften superviktig, det är väldigt sällan som jag köper något oparfymerat faktiskt. Och paradoxalt nog så är jag samtidigt lite doftkänslig? Jag älskar alltså dofter men det måste vara rätt sorts doft, annars mår jag lätt illa.

Maria Åkerbergs produkter doftar alltid fantastiskt, den här godingen har jag köpt mer än en gång på Annas hälsobyrå när jag varit där och fått massage.

Lime alltså! En av de bästa dofterna både i köket och i badrummet, så fräsch och god.

Vill du vinna hår- och kroppsschampot ovan? Lämna en kommentar här på bloggen och beskriv tre av dina bästa dofter i livet, det kan vara vilken typ av doft som helst. Kaffe, dina barns hår, en viss parfym som du aldrig tröttnar på… jag kan väl inte vara den enda doftnörden eller? En av mina allra bästa dofter är att kliva av ett flygplan på O’Hare i Chicago, det är något med sjön tror jag som gör att luften är så mjuk och doftar väldigt speciellt. Jag brukar dra in den i fulla drag som en riktig fåntratt och tvinga min kompis Esther som brukar hämta mig vid flyget, att köra med rutorna nedvevade. Sa jag att jag är en doftnörd? Vinnaren avslöjas 13/9, lycka till! /K

Uppdatering 200915: Grattis till Gunilla som vann tävlingen med sin kommentar om nyfällt timmer…! Ja det doftar verkligen som inget annat! Din vinst kommer med posten.

 

9 kommentarer

  1. Oj, vilien doftflashback! Västkusten i USA, Kalifornien och Nevada. Både dagsljuset och doften är helt magisk ❤️

  2. En av mina bästa dofter är ’sommarasfalt’, vilket betyder den där solvarma och ångande doften av asfalt när solen värmer upp en asfalterad väg efter att det regnat. Sen älskar jag när ligustern blommar. Jag står tätt intill buskarna och andas in tills jag känner mig helt berusad. Åh, och vinterkyla! Du vet den där krispigt kalla doften av vinter en klar och iskall vinterdag. Det är en sån där doft man känner sig ren och fräsch av ända in i själen.
    Och åååh, jag glömde Domkyrkan i Lund! Precis när man tar steget från vapenhuset in i själva kyrkan så luktar det varmt och stearinljus och trä och lite rökelse. Det är en välkomnande och omfamnande doft.

    Äh, nu blev det fyra dofter..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *