Bad eller dusch och tomte-surprise

Jag är en utpräglad dusch-människa, dvs jag föredrar att duscha framför att ta ett bad. Jag gillar att ta ett hett bad ibland, när jag känner mig frusen, men jag vill aldrig ligga i så länge. Många gånger känns det knappt lönt att tappa upp ett bad för bara en liten stunds badande, men samtidigt så går det ju inte åt mer vatten eller energi bara för att jag inte sen ligger i blöt i timmar, det är ju lika “slösigt” oavsett. Och nuförtiden när vi har installerat spiskassett så är det smidigare att elda en stund när jag känner mig frusen. Men igår var det lite för varmt ute för att elda inne så jag pausade lite med jobb och tappade upp ett riktigt hett bad! Och givetvis (doftnörd ni vet) så har jag en radda olika produkter att välja mellan, som ska hällas i badet så att det doftar fabulöst! Jag hittade någon grej som Wincent troligen köpt till mig på Lush för längesen, med jultema. Varför inte? Det är alltid jul nånstans eller hur det är man brukar säga.

Och när själva badbomben smält så var det en liten tomte inuti..! Jag var tvungen att ropa på Wincent och han var väl inte riktigt lika imponerad som jag.

“Ja vad ska de hitta på härnäst!” sa han och eventuellt var han lite spydig.

Vilket föredrar du, bad eller dusch? Finns det nån mer därute som uppskattar ett bad väldigt mycket men bara i typ en kvart? /K

 

8 kommentarer

  1. Jag e så lurig så jag gör helst inget av det. Oftast inte så sugen på bli blöt… men måste ju. Skönt sitta så d blir ofta ett duschbad. Dvs duscha sittandes med proppen i så det blir som ett bad efter en stund.

    1. Alltså det där är proffsigt..! Så gör jag gärna om jag måste upp i svinottan en kall vinternatt. Och du, jag lovar att säga till om du nånsin blir stinky 😛

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *