Carola och jag rensar och bäst på Netflix just nu

Godkväll på er! Den här helgen har varit spännande ur ett kulinariskt perspektiv eftersom jag håller på och rensar frysen. Jag försöker alltså att avgöra ifall saker fortfarande är ätbara eller ej, och så äter jag dem och håller tummarna. Än så länge har det gått bra, och än så länge är jag mest stolt över den här skapelsen:

Tvivelaktiga grönsaker av olika sorter har åkt från frysen ner i stekpannan, och så några vispade ägg för att det ska hålla ihop. Tvivelaktiga korvar har också stekts upp, men misomajonnäsen är färsk! Köp misosoppa i affären och blanda ner misopastan i majonnäs – klart och gott till det allra mesta.

I övrigt så går mina tankar till stackars Carola som just nu som sitter i sitt hus i Sydafrika och också försöker rensa, fast hon kämpar mer med att rensa bort dåliga tankar än gamla grönsaker. Hennes exmake Runar har nämligen släppt en bok med s.k snaskiga detaljer om henne och deras äktenskap, separation och skilsmässa. Hemma i Norge så fick recensionen av boken rubriken “Deprimerande osympatisk” och det känns som att det lika gärna skulle kunnat vara en recension av honom själv och inte en bok han skrivit. Det verkar uppriktigt talat vara något fel på honom i klinisk mening. Carola är ju inte den enda som han har utnyttjat och manipulerat för pengar, men hon är ju utan tvivel mest känd och kommer säkert att få dras med honom på ett eller annat vis i resten av sitt liv eftersom de har en son tillsammans. Arma människa.

Den här bilden togs strax före Kronprinsessans bröllopsfest där Carola uppträdde.

Någon som tvärtom är väldigt sympatisk är Dave Letterman, som har en hit show på Netflix där han intervjuar olika kändisar.

Jag har inte sett alla avsnitt men mina favoriter hittills är hans intervjuer med Kim Kardashian och Lizzo. Han har den här imagen att han är en gammal gubbe som är helt ur loopen, men hans val av gäster och hans frågor avslöjar att han har bra koll på sin samtid. Missa inte! /K

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *