Blommäh och glittäh och mys i sängkammaren

Idag är första dagen på min semester! Det känns fantastiskt om än lite märkligt att ha semester utan tankar på att resa nånstans. Planen är att varva diverse roliga praktiska projekt här hemma med att bara chilla och ta det lugnt. Jag har en hög med böcker som jag egentligen velat läsa länge, men det har varit så körigt i huvudet ett tag att jag inte kunnat koncentrera mig. Men nu så har jag all tid i världen att komma ner i varv ordentligt och jag älskar ju egentligen att läsa så det ser jag verkligen fram emot.

Idag har jag varit i färgaffären och handlat lite och imorgon ska jag måla en vägg i vårt fräscha men extremt omysiga sovrum, om jag vaknar och känner för det vill säga..! Jag jobbade faktiskt som målare en gång i tiden så att handla färg för 5 kvadratmeter känns otroligt löjligt. Jag tror att detta är första gången sen jag gav upp min målarkarriär som jag inte köpt alldeles för mycket färg, jag stålsatte mig verkligen den här gången och köpte inte mer än vad som rimligtvis bör gå åt även om pytteburken som jag fick med mig hem mest känns som ett skämt.

Jag frågade i färgaffären om de hade några roliga effektfärger, och killen som hjälpte mig visade mig glitterpigment som man själv blandar ner i färgen efter tycke och smak. Taget! Vill du inte se de andra effekterna, frågade han. Eh nej, you had me at glitter! Eller som vi säger i Småland; glittäh.

Själva väggfärgen tog jag i nån pion/ceriseröd historia, fantastiskt grann. Jag var lite inspirerad av de här underbara blommorna som min kompis Sanna skickade till mig, de står i vardagsrumsfönstret och doftar härligt.

Jag älskar blommäh!

Tänk er pion, och så lite guldglitter i det. Jäsikens så grannt! Det är ganska mörkt i sovrummet så jag tror inte att det kommer att glittra hysteriskt… om inte någon häller i hysteriskt med glitter i färgen såklart. Konstigare saker har ju hänt.

Jag önskar dig en bra start på veckan! /K

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *