We are the world och jag älskar Åza

Idag är jag bakis för andra dagen i rad vilket känns absurt med tanke på hur sällan jag är bakis överhuvudtaget, det händer liksom inte en gång om året ens. Jag dricker ofta ett glas vin men sällan mycket mer och tål således inga mängder utan att jag får lida för det dagen efter..!

Men i fredags så hade jag och Åza bestämt att vi skulle frossa i skaldjur och dricka bubbel, och ja – det gjorde vi med besked. Jag föreslog att vi skulle ses på dagen och göra detta, eftersom jag tycker att alkohol gör sig bäst om man intar den på dagen! Så är man liksom lite lullig under eftermiddagen, nykter till kvällen och vaknar pigg och fräsch dagen efter. Haha! Det går tydligen inte att pusha hur långt som helst, det där med att vakna pigg och fräsch dagen efter. Det visade sig att mängden alkohol spelar en viss roll, who knew. Och det var inte meningen att jag skulle bli så rund om fötterna men jag hade roligt och jag blev bjuden på goda viner..! Åza är så smart, rolig och allmänbildad och tiden bara rusade iväg. Jag blev snabbt den där jobbiga gästen som inte vill gå hem och det är inte likt mig alls. Men på det sättet är Åza så skön att hänga med överhuvudtaget, jag är nämligen helt säker på att om hon verkligen velat att jag skulle gå hem tidigare än vad jag gjorde så hade hon uttryckt det utan sura miner från något håll. Jag kan också bli lite självmedveten när jag dricker för jag vet att så småningom så börjar jag prata nåt hiskeligt, och det kan var svårt för andra att få en syl i vädret – men samma sak där, jag är säker på att Åza klarar att hävda sig i såna situationer. Jag upplevde för övrigt inte att hon blev lika påverkad som jag under tillställningens gång, men när jag tänker tillbaka på hur vi satt i soffan med varsin hund i knät och sjöng med för full hals, utan att kunna texten, till “We are the world” så tänker jag att hon var nog inte riktigt glasklar hon heller, hehe!

Om ni vill se allt gott som hon bjöd på så hittar ni bilder här: https://www.azabrennander.se/2021/02/13/dagfylla-de-luxe/

Bästa Åza! Ska man bara ta en bild, så tar man ju den när värdinnan och de två hundarna knött ihop sig i ena hundens korg, eller hur?

Något som jag inte berättat för Åza, är att när jag kom hem sen så var ju inte klockan så mycket så Wincent och jag kollade på en film. Och när den var slut och jag skulle borsta tänderna så insåg jag att jag satt på mig glasögonen av ren vana när jag satte mig vid tv:n. Att jag redan hade kontaktlinser i, märkte jag uppenbarligen inte. Jag kollade alltså på en hel film med både kontaktlinser och glasögon på, haha! Jag är en skam för mitt skrå!

Och igår när jag hade återhämtat mig från ovan äventyr, så hade Wincent och jag beställt trerätters för utkörning från PM, och de rekommenderar ju vilka viner man ska äta till varje rätt också så det hade jag åkt till Systemet och införskaffat. Middagen var en stor succé, jag tycker att det är fantastiskt att de kan göra menyer som är så enkla att bara värma på och servera. Jag följde instruktionerna minutiöst och det lönade sig för allt var perfekt!

Men nu är det slutfestat för ett tag, tant måste vila upp sig. Jag önskar er en skön söndag i det vackra vintervädret! /K

 

4 kommentarer

  1. Underbara vän! Jag älskar dig också och har sannolikt varken skrattat så mycket eller sjungit så falskt sedan pandemin drog igång. Hade jag fått bestämma hade jag behållit dig hela helgen. Puss o kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *