Emilia Svanbrink på Träningsfabriken

Sanna och Emilia är två sköna bönor som bor lite längre söderut, och i vanliga fall så träffas vi tre minst ett par gånger om året på nåt hotell nånstans så att vi kan käka middag ihop och dricka tolv drinkar. Med nuvarande restriktioner så kändes inte det så lämpligt, så vi bestämde oss för att ses på Träningsfabriken och umgås lite där istället! Förena nytta med nöje samtidigt som vi har gott om plats så att vi kan hålla avstånd. Emilia tävlar i Crossfit på hög nivå och helt ärligt så är det en fröjd att se henne träna. Har du hållit i en orm nån gång? De är slanka och smidiga men tyngre än vad man tror och jag får lite samma känsla när jag ser på Emilia. Hon är ganska nätt men ser liksom ändå tung ut, det är bara muskler på den kroppen numera!

Sanna tog med sig sin Andreas, och Emilias man Mattias var också med och det var han som klurat ut ett pass som skulle passa alla och allas respektive åldersskavanker.

Mattias, Emilia, Sanna och Andreas.

Först lite genomgång. Notera hur pigga och fräscha de ser ut före träning.

Och sen var det bara att dra igång! Ner på golvet…

… och skutta upp på plattan. Upprepa en sisådär tusen gånger. Det kändes åtminstone som att hon hann göra det tusen gånger! Mycket spänstig.

Och så byter vi till att lyfta plattan… 

… och så sätter vi ner den igen. Upprepa tills du svimmar eller spyr eller tiden är ute.

Här känns det lite som Andreas undrar varför i helvete han följde med på detta.

Emilia är också tvungen att pusta ibland. Och Sanna ror så att hon får fartvind i håret, ser ni? Inte dåligt!

Och så gör vi lite benböj medan Mattias spankulerar.

Sanna har ju södra Sveriges snyggaste rumpa enligt mig så den var jag självklart tvungen att fota, hehe! Bästa Sanna. Grann både utanpå och inuti.

Emilia har ett samarbete med en aktör som tillverkar träningskläder och just den här dagen så hade hon spritt nya kläder på sig, provplagg som måste träningstestas för att säkerställa att de håller måttet vad det gäller passform och komfort. Om du är på jakt efter schyssta träningskläder så rekommenderar jag att du surfar in på https://xpdbls.com/sv/ och tar dig en titt. Jag har flera plagg från dem och kvalitén är super. Om du bestämmer dig för att köpa något så får du rabatt med Emilias rabattkod “Emilia15”.

Ett öga ständigt på klockan. Som alla som tränar intensivt vet, så är det livsfarligt att träna någon sekund för mycket.

Kolla in den ryggen, haha! Helt galet och här poserar hon inte ens.

Emilia ror och ror utan att komma till dörren medan Sanna… ja ni ser själva, hehe. Hon är liksom inte den som kör på halvfart när hon tränar om jag säger så.

Äntligen har klockan ringt för sista gången och alla kan stretcha och pusta!

Det var otroligt kul att ses en stund även om vi fick kompromissa lite. Och jag var så stolt över att visa dem Träningsfabriken! Det är en så fin anläggning och det är så otroligt tacksamt just nu att lokalerna är gigantiska. Det är verkligen gymet där alla vill vara och ingen vill gå hem! /K

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *