Stenbäcks mattor och jag börjar bli som Elvis

Sedan jag kom på att man enkelt kan beställa heltäckningsmatta i vilken färg eller form som helst så har jag blivit lätt besatt. På Stenbäcks mattor är det bara att välja matta, uppge mått och säga om du vill att de ska fålla kanten snyggt eller ej, och så fixar de det. Det är inte gratis men det är mindre kostsamt än vad jag hade gissat, och det är såå roligt! Sist jag var där så beställde jag några småbitar och en ljuddämpande matta till mitt arbetsrum.

Dessa små bitar lade jag i skåpet där Wincent bl a har sina boots.

Kolla så fint! Bara att lägga ut bitarna och in med skor och stövlar som inte behöver vara varken helt rena eller helt torra, det märks inte.

Och sen så kände jag att jag behöver en matta i mitt arbetsrum nu när jag jobbar på distans och pratar mycket i head-set där alla möjliga ljud gärna tas upp av mikrofonen. Och jag hittade exakt det jag önskade, en matta särskilt gjord för att dämpa ljud.

Här beställde jag med fållad kant så att det bara är att rulla ut mattan, och eventuellt rulla ihop den igen om jag inte vill ha den längre eller vill flytta den.

Nu har jag precis rullat ut den men det känns redan stor skillnad när jag testsjöng lite därinne…! Någon mer ljuddämpande fönstergardin också så är vi hemma!

Visst ser det proffsigt ut? Nu är även golvet i jobb-mode liksom!

Och nu när jag hittat hem på Stenbäcks mattor… jag och Wincent besökte ju Graceland under vår smekmånad. Och Elvis hade lurviga väggar i trappen till nedre plan och det tyckte vi var så himla fräsigt. Och vi har ju en trappa till nedre plan… jag tror att ni förstår vart detta barkar. Så när jag hämtade mina mattor så passade jag på att fråga hur man sätter upp heltäckningsmatta på väggar. Till min stora förvåning så var de inte helt säkra, tydligen är inte lurviga väggar big business..! Hur är det möjligt? Men de sa att de löser såklart det om det blir aktuellt. Och vet ni, jag har en känsla av att det bara är en tidsfråga. Fortsättning följer…! /K

 

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *