Vinn örhängen från Moster Annas smycken!

Anna Ulvskog är ett bekant ansikte för många Växjö-bor, och att hon är en kvinna som får saker gjorda är ingen nyhet. Hon driver redan Annas hälsobyrå med bravur, och nu har hon även startat Moster Annas smycken…! Om ni inte redan sett vad hon har för sig så MÅSTE ni gå in och följa Moster Annas smycken på instagram och/eller facebook, jag varnar dock för att du kan bli sötsugen..!

Dessa högg jag direkt såhär i Pride-tider! En bit regnbågstårta med en rejäl gräddklick på toppen.

Vill du också ha ett par handgjorda örhängen från Moster Annas smycken? Jag tävlar ut dessa tre varianter:

Liten Pride-tårta, samma som mina.
Stor Pride-tårta, för den som kanske inte är så förtjust i en massa grädde?
Eller varför inte apelsiner? Det känns inte så somrigt ute just idag men sommaren är snart här och då kommer de att passa perfekt!

Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att lämna en kommentar nedan och berätta vilket par du vill ha, och varför du vill ha just det paret. Vinnare dras lördag 8/5 här på bloggen!

Vill du köpa andra örhängen, fler örhängen, kanske en nyckelring eller lämna önskemål om något särskilt bakverk till Anna? Du får kontakt med henne genom att maila henne på info@annashalsobyra.se eller genom att skicka DM/PM till Moster Annas smycken.

Ett par örhängen kostar 159 kr, och om du köper fler par så kostar de 129 kr paret och inrikes porto bjuder Anna på om du vill att hon skickar smyckena till dig!

Och för dig som inte vet vem Anna är så kommer det en bild på henne här:

Bild skamlöst stulen från hennes fb. Detta är alltså hennes nuvarande profilbild… hon är inte riktigt som alla andra. Och just därför är hennes smycken inte heller som alla andras!

Så nu är bara frågan, vilket par vill du ha? Och varför? Lycka till! /K

Uppdatering 210508: Eftersom Vivvi är min enda tävlande så får hon alla tre paren! Grattis Vivvi, örhängena finns inom kort i din brevlåda! Jag hoppas att både du och din omgivning får glädje av dem! /Kram K

 

8 kommentarer

  1. Men alltså så fina😍 Jag hade hemskt gärna spridit lite färg och glädje på mitt jobb både till brukare och arbetskamrater genom att “strutta runt” med finfina tårtbitar i öronen🤩

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *