Tough love hos Maria och blir det något lymfödem?

Godkväll, tänkte mest bara sticka in näsan här och berätta att jag mår bättre nu. Dels så var operation nummer tre ett betydligt mindre ingrepp än själva mastektomin, och dels så slapp jag den där tuffa antibiotikan nu, den där som slog ut min mage förra vändan. Den här gången har jag istället fått blodförtunnande sprutor som ska tas varje dag i två veckor och de är inte heller jättekul – men det allra mesta är bättre än att magen pajar!

Idag var jag hos Maria på Marias hårstudio och fick lite tough love, som vanligt! Hon tycker inte att den gnälliga stilen passar mig riktigt och jag får nog erkänna att hon har rätt. Ibland så måste man gnälla lite men det gäller att inte fastna där. Och efter en klippning hos Maria, lite smink av mig själv och fotvård inne hos Constantin (han huserar i samma lokal som Maria) så kände jag mig faktiskt mer som mig själv än vad jag gjort på månader.

“Du har ju så mycket” sa Maria. “Du har ju t ex jättefint hår!” Och ja, det har jag ju faktiskt.

När jag ändå var nere på byn så passade jag på att gå in på Papperian. När vi bodde på Klostergatan så var jag ofta därinne och köpte olika högtidskort och jag behövde lite handgjorda kuvert till en bröllopspresent. Och de hade så mycket fint..! Väl värt ett besök om ni har vägarna förbi. En kudde fick följa med mig hem idag.

Jag älskar ju färg, och så brukar Wincent sjunga “You are my sunshine” i mitt öra när jag är ledsen. Den här ska bo i mitt arbetsrum.

Jag fick träffa en fysioterapeut innan jag lämnade sjukan, och huruvida jag får lymfödem eller ej kommer inte att visa sig förrän tidigast om några veckor. Men det finns saker jag själv kan göra för att motverka och nu ger jag järnet på de punkterna! Mer om det i ett annat inlägg. Kram på er! /K

 

8 kommentarer

  1. Vad skönt att höra att du mår lite bättre Puman❤️
    Underbart att du unnar dej en massa glädje för dej själv, viktigt och såå välförtjänt efter din tuffa resa nu❤️
    Puss o kram

    1. Verkligen..! ”När katten slutar tvätta sig, då vet man att hon ska dö” 🤷🏻‍♀️

  2. Älskar din inställning och nej, det klär varken dig eller mig att vara gnälliga😍 Kram Duracell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *