Ekarna på bröllop i Mexico

Godmorgon! Här sitter vi i Mexico och lever livets glada dagar! Idag är faktiskt tredje dagen vi är här men jag har inte hunnit blogga förrän nu, det har gått i ett med roliga saker och jag hinner faktiskt inte skriva så mycket just nu heller… men här kommer iallafall en massa bilder så att ni ser hur vi har det.

Vi bor alltså på Moon palace i Cancun, en gigantisk all-inclusive resort med 3500 rum. Det är som en liten inhägnad stad och jag tror att man skulle behöva bo här i ett antal veckor för att hinna utforska hela området. Det finns en massa olika poolområden med olika teman, en vattenpark, olika oaser med hängmattor att hänga vid, ett oändligt utbud av restauranger med olika teman. Ett antal golfbilar snurrar stadigt runt och det är bara att hoppa på ifall man inte vill gå i värmen. All-inclusivekonceptet gör allt så oerhört smidigt, allt som finns tillgängligt ingår i priset och man är helt fri att göra och beställa vad man vill! Du har ett armband som även funkar som nyckel till rummet och man behöver inte ha med sig plånbok eller nånting vilket jag älskar. Enda gången som något kostar är ifall du köper något i någon av butikerna och då väljer du själv om du vill betala på plats eller sätta upp på rummet. Servicen är helt fantastisk och för mig som jobbat länge inom service så är det imponerade att se hur många små detaljer som är uppstyrda för att allt ska vara så smidigt och bekvämt som möjligt för oss gäster.

Här är utsikten från vårt rum! Dock har vi inte hängt på balkongen så mycket för det är väldigt varmt, vi befinner oss för det mesta i närheten av någon pool.
Detta är vår favoritpool hittills, den är stor så att man kan simma omkring och mingla, och så finns det två swim-upbarer med finfina drinkar. På andra sidan palmerna finns havet och det fläktar skönt.
Det är väldigt grönt överallt och många roliga växter att glo på. En och annan katt smyger omkring i området och det finns många olika exotiska fåglar. En av dem låter som ett alarm vilket aldrig blir gammalt, haha! Dags för tredje drinken, dags att beställa mer cevice, ja ni fattar.
Här är vår innergård. Så mysigt!
Vi bor bara ett par minuters promenad från stranden och eftersom vi är jetlaggade och uppe i ottan så har vi varit och sett solen gå upp, så fint. Havet är ljummet. Stolar och rena handdukar finns tillgängliga på stranden dygnet runt.

Vi är ju här eftersom våra vänner Esther och Josh (som bor i Chicago) valde att gifta sig här. Bröllopssällskapet består av ca 60 gäster och alla är verkligen jättekul att hänga med, det känns som att alla redan känner alla trots att många av oss aldrig setts. Genom åren har vi såklart hört talas om varandra, jag har t ex aldrig träffat Esthers syskon men jag har ju känt henne i 25 år så jag vet ju massor om dem.

Det här är Stefanie som jag dock känner sedan tidigare, hon var bl a med när jag och Esther firade våra 40-årsdagar i Las Vegas. Hennes pojkvän Arnold har jag aldrig träffat förut men han är redan en av mina favoriter! Stefanie och Arnold är intellektuella nördar, de har “forskarhjärnor” som Wincent säger och Arnold och jag har bl a haft en superintressant diskussion om hudfärg.
Och igår gick bröllopet av stapeln! Här är jag och Wincent strax före ceremonin. Mysigt att gå på bröllop barfota i sanden.
Kort men intensivt och inte ett öga torrt.
Efter ceremonin så var middagen uppdukad ett par hundra meter bort. Hela affären var väldigt informell och vi minglade runt och pratade fritt under middagen.
Så fina!

Efter middagen bytte bruden om till sneakers och sen var det fullt ös på dansgolvet. DJ:n spelade bl a Cupid shuffle och Footloose och GIVETVIS så körde vi då linedance med samma namn så att svetten sprutade.

Fest!
Världens bästa Esther som tog mig under sina vingar när jag kom ensam till USA 1997. En vän för livet.
Room service dygnet runt, bara att beställa i appen vad du vill äta så kommer det raskt. För mig som inte är ett fan av slamriga frukostsalar så är detta perfekt. Idag valde jag guacamole på rostat surdegsbröd, nom nom!

Nu ska jag gå till gymet och svettas lite innan det åter är dags att coola ner sig med drinkar i poolen! Kram på er därhemma. /K

 

7 kommentarer

  1. Jesus va underbart ni har det❤️❤️ man kan inte annat än älska Mexico! Jag föll pladask för Cancun😘❤️ Sjuder av liv liksom!
    Många fina bilder, så roligt! Vackra ni va på Er bild tillsammans!
    Puss å njut🌞🌞🥰😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *