Vinn personlig coaching med Ingela!

Under vintern har jag fått väldigt god hjälp av personliga coachen Ingela Carlsson Hedstig med att hantera biverkningarna av min medicin. En diplomerad personlig coach kan hjälpa till med det allra mesta – och nu har jag fått lov att tävla ut två coachingpaket till er!

Världens bästa Ingela! Så proffsig, sympatisk och klok som en bok.
Har du något i ditt liv som skaver, något du önskar vore annorlunda? Vill du kanske sluta röka, byta jobb eller röja på vinden? Spara mer pengar, komma igång med träning eller minska vardagsstressen? Ingen föresats är för liten eller för stor för att Ingela ska kunna hjälpa dig på traven, och hon jobbar under tystnadsplikt så du kan känna dig trygg med att allt ni pratar om stannar hos henne.
Ingela tar emot på sin mottagning i centrala Vislanda (ca 3 mil sydväst om Växjö), så du måste ha möjlighet att ta dig dit för att vara med och tävla. Varje paket innehåller 6 tillfällen till ett värde av totalt 4500 kr! Ingela kommer i samråd med dig att schemalägga samtalen som måste utnyttjas under 2023.
För att vara med och tävla så mailar du Ingela på  ingela.carhed@gmail.com och skriver “Tävling” i ämnesraden. Berätta lite kortfattat om dig själv och vad du skulle vilja ha hjälp med. Ingela kommer att dra två vinnare när tävlingen är avslutad siste Maj.
Lycka till! /K
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *