The Oaks och Vox och dags för en kroppschock

Hej på er! Här sitter jag på en balkong i Jönköping och lever livets glada dagar. Wincent och jag har ett par spelningar med The Oaks i augusti, och vi kände att det vore kul att kunna presentera lite nytt material. Vi har sedan länge konstaterat att det är väldigt svårt att sitta hemma och skriva… tror att många kan relatera till det. Det är så mycket hemma som hela tiden pockar på uppmärksamhet och vi bestämde oss för att dra iväg nånstans där det inte finns någon tvätt som måste hängas eller diskmaskin som måste plockas ur. Så vi drog till hotellet Vox i Jönköping där vi bott förut, och bokade en lyxig svit med både soffgrupp och balkong så att vi kan välja om vi vill sitta inne eller ute och jobba. Hittills har vi suttit mestadels på balkongen eftersom utsikten ut över Vättern är fabulös!

Och, föga förvånande, har vi skrivit mer idag och igår än vad vi gjort under 2023. Så du som planerar att komma till Dädesjö gamla kyrka 11/8 och/eller Moheda kyrka 26/8 för att lyssna – du kan se fram emot lite nyheter på repertoaren.

Martin-gitarren fick följa med.
Dubbla handfat alltså. Briljant.
För övrigt så kämpar jag på med vikten, jag har några kilon kvar att gå ner innan jag kan boka tid för den operation som med största sannolikhet kommer att göra mig smärtfri. Jag får ingen hjälp genom den offentliga sjukvården utan jag kommer att anlita en privat kirurg och betala själv. Det är väldigt svårt att gå ner i vikt när man står på hormonbehandling, men det måste gå. Till skillnad från den offentliga sjukvården så anser jag att det är oacceptabelt att leva med kronisk smärta när den går att åtgärda, jag vägrar helt enkelt att köpa att det är så här mitt liv ska vara hädanefter. Jag har gått ner det mesta redan, men har stått på en platå i flera veckor vilket är psykiskt jobbigt när man gör allt rätt. Så den här helgen så har jag med flit chockat kroppen lite med allt möjligt som den inte är van vid att äta. Ibland måste man liksom skaka om systemet lite om kroppen fått för sig att den svälter, så att den inte håller så hårt i innehållet i vartenda liten fettcell. Skam den som ger sig! Var rädda om er. /K
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *