Bästa julklappen och Jeffree Star och att packa smart

I mitt jobb så blir det en hel del resor, och jag har ofta minst nån hotellnatt varje vecka. Det har gjort att jag har numera en ständigt packad väska med dubbletter av skönhetsprodukter som jag behöver, så att jag ska slippa packa upp och ner samma grejer hela tiden. I början kändes det så dyrt att ha dubbla uppsättningar av allt, men egentligen spelar det ju ingen roll eftersom det inte går åt mer av nånting bara för att jag reser, det bara känns så..!

För den som reser mycket kan jag för övrigt rekommendera kedjan Normal, de har billiga reseförpackningar av mycket om man inte är så kräsen och behöver ett visst märke på tandkräm eller ansiktsrengöring. Man reser så mycket lättare när man har reseförpackningar av allt!

Något som jag inte ens hade tänkt på var att investera i ett resesmyckeskrin – jag hade aldrig ens reflekterat över att de fanns när jag fick ett i julklapp av min kompis Sillen! Tidigare hade jag smyckena i olika smyckespåsar och det var lite rörigt och jag hade dålig översikt. Nu är mina smycken istället samlade på ett ställe, det är lätt att se exakt vad jag fått med mig och det är ingen risk för oönskade repor! Rekommenderas.

Kolla så fiffigt!

Och igår när jag kom hem från några dagars jobb i Nässjö så väntade en efterlängtad försändelse från Jeffree Star!

Hurra! Jag har nog aldrig beställt något från Jeffree Star och blivit besviken.

Det är mitt favoritmärke vad det gäller smink, och jag tyckte att jag redan hade komprimerat mitt urval genom att istället för att ta med hans stora ögonskuggepaletter i normalstorlek när jag reser, investera i mini-versionerna av tre av hans paletter.

Mini-versionerna av Weirdo, Controversy och Star Ranch. Som ni kan gissa av förpackningarna så har innehållet helt olika färgskalor och ger massor av alternativ till den som gärna freestylar lite på mornarna (läs jag).

Men även tre små paletter kräver en egen liten necessär, och de tar också plats… men nej, jag kan inte bara ha ETT alternativ när jag ska sminka mig på mornarna, det är otänkbart. Då kom jag ihåg att man ju faktiskt kan köpa ögonskuggor styckvis på hans hemsida..! Och egna etuin där man med magnet knäpper fast skuggorna. Så nu har jag designat en egen mini-palett!

Det var rea dessutom, smålänningen var i extas och klickade lyckligt hem nio skuggor och ett etui. Tre stycken mini-paletter har blivit en, och necessären för ögonskugga kan skrotas eftersom den numera enda paletten får plats i en av de andra necessärerna som ändå måste med.

Och nu ser ju den här paletten helt sjuk ut med färger som inte går ihop osv, men alla färger är ju inte tänkta att användas tillsammans. Jag ser främst tre olika färgteman här:

Brunt/blått med aningen svart för lite oumph

Rött/rosa/grått/svart

Turkost/brunt

Skuggan längst upp till höger var väl mest utfyllnad om jag ska vara ärlig (det var ju som sagt rea), men på vintern kan det vara fint med mörkrött och svart och riktigt mörka läppar. Jag vet att många kör antingen markerade läppar ELLER ögon men jag kör markerat allt, haha!

 

Har du något fiffigt pack-tips för den som reser mycket? Tell me! /K

 

 

5 kommentarer

  1. Sno ett gäng blåa skoskydd hos tandläkaren och använd dessa som ”skopåsar” när du packar (åker till Sillen och gänget)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *