Up on the Mountain och Visby och stretch

Hej på er, idag skriver jag till er från ett mulet Visby där jag jobbar fram till Påsk. Men i sinnet är det sol för igår så kom The Oaks nya låt ut på Spotify!

Det är Wincent som snickrat ihop omslaget med hjälp av ett foto som jag tagit.

Låten skrev vi under vår semester i höstas, efter ett besök hos kära vänner som bor högt upp i Klippiga bergen i Colorado, USA. Utsikten på bilden var alltså vår utsikt från gästrummet som vi bodde i hemma hos dem, det är otroligt vackert i Colorado. Våra vänner har såklart fått höra låten och till vår stora glädje så tycker de jättemycket om den! Om du också vill göra oss glada så får du gärna lyssna på låten, lägga till den i någon playlist och gärna klicka på knappen som heter “följ” på vår profil på Spotify. Låten hittar du här:

Idag har jag varit ledig men det är inte så svårt att roa sig i vackra Visby. Jag gillar att traska runt både innanför och utanför muren och bara glo på allt grannt som finns här.

Jag passade på att tända ett ljus i Visby domkyrka när jag ändå gick förbi.
Och så vill jag alltid äta saffranspannkaka när jag är här! För dig som aldrig testat så kan jag meddela att det är ganska likt en småländsk ostkaka, fast med saffran. Just den här hittade jag på bibblan, både pannkakan och kaffet var smask!

För övrigt så mår jag utmärkt efter operationen och det går bra att jobba. Det enda som är lite surt är att jag är stel som attan kring snitten och jag har stretchövningar som ska skötas morgon och kväll och de är INTE roliga, för de gör rejält ont. Men det är väldigt viktigt att de görs innan ärrvävnaden stelnar, medan allt fortfarande är lite mjukt och liksom formbart. Så jag kämpar på! Jag har verkligen insett hur viktigt det är för mig att vara rörlig, jag tycker att stelhet i kroppen är enormt obehagligt. Tur att man kan göra nåt åt den! /K

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *