Äntligen framme i Cabo, Mexico!

Nu är vi äntligen framme i Cabo, Mexico! Trots att resan gått 100% enligt plan så är vi såklart ändå lite trötta, det är ju något av en pärs att ta sig så långt och tidsskillnaden är inget skämt. Vi hade bokat en tidig morgonflight från Kastrup så vi började med en övernattning på ett av flygplatsens hotell i Köpenhamn.

Ovan molnen är himlen alltid blå…

Vi flög först från Kastrup till Paris, sen vidare till Mexico City och därifrån till Cabo.

Air France ftw! Champagne i kylda glas medan vi väntade på take-off smakade finfint.

När vi väntade i Mexico City på att få flyga vidare till Cabo så slog vi till på semesterns första margarita, det är trist med alla ockerpriser på flygplatser men en tröst när det man får äta och dricka åtminstone smakar fantastiskt!

Proffsig bartender med många olika sorters tequila att välja på! Jag valde vit Patron vilket alltid är ett säkert kort.
Paradiset i ett glas!
Lite guac med knapriga tortillachips… otroligt gott.

När vi kom fram till Cabo så hade vi bokat en övernattning på flygplatsens hotell där också eftersom vi tyckte att det var lite slösigt att betala en natt på den flotta resorten vi är på väg till, bara för att sova. Det var också väldigt skönt att bara rulla in resväskan från bagagebandet till vårt rum när vi varit på resande fot i nästan 30 timmar…

När man är tillräckligt trött så finns det ingen härligare syn än denna, eller hur?

Vi stålsatte oss och tog en dusch innan vi gick och lade oss trots att vi var väldigt trötta, och sen lyckades vi iallafall sova i kanske 6 timmar vilket inte är pjåkigt alls. Idag när vi checkar ut härifrån så kommer det en bil för att köra oss till vår slutdestination vilket är en all-inclusive resort här i Cabo. Där väntar vänner och lite välbehövlig återhämtning för både Wincent och mig. Jag lovar att uppdatera! /K

 

9 kommentarer

  1. Åh, häftigt! Jag hoppas på bilder från bröllopet dvs på dig i nya klänningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *