Kombucha i Karlskrona och Booking.com suger

“Går du runt i byn och dricker bärs?!”, frågade Wincent när han facetajmade mig.

Fyllekärring i parken?

Men nej, det gjorde jag inte. Efter en lång arbetsdag i Karlskrona (körde hit imorse, därav lite lång arbetsdag totalt sett) så bytte jag om och gick ut för att traska ihop mina steg. Jag går helst minst 10′ steg om dagen, gärna fler de dagar jag inte tränar. Efter ett tag blev jag törstig och festade till det med en flaska kombucha från ICA som fortfarande hade öppet.

Nom nom! Denna och den som smakar grapefrukt är mina favoriter.

Karlskrona är verkligen en vacker stad och jag tycker att man upplever en stad på ett särskilt sätt när man bara irrar omkring utan någon tid att passa. Det blir lite som när man var liten och gick på upptäcktsfärd.

Så grannt!

När jag är i Karlskrona så brukar jag bo på Stadshotellet, men den här gången så fuckade booking.com upp min bokning två gånger på raken (varning! Booking.com är ena jäkla klåpare! Kör hotels.com istället) så till slut så bokade jag på ett annat hotell.

Jomen det här ska nog funka!

Det är absolut inget fel på det här nya hotellet, de har alla möjliga faciliteter.

Jag önskar att de hade såna här på tåg.

Nu ska jag ta en dusch och lägga mig och glo på nån tv-serie. Imorgon ska jag äta middag med min kompis Sanna som bor här i Karlskrona och det ser jag fram emot! Vi hörs /K

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *