Sanna vänner och Pop-upfestival i Karlskrona

Godmorgon! Igår var jag ute och svirade lite i Karlskrona efter jobbet med min kompis Sanna.

För att vara en helt vanlig jobbvecka så är semesterkänslan hög!

Hon föreslog att vi skulle gå ner till “Pop-upen” vid hamnen. Det är en tillfällig festival som någon (staden?) smällt upp nere vid hamnen.

Väl inne så funkade det precis som på Pinchos; man beställde och betalade i en app och sen plingade det när man kunde gå och hämta vad man beställt. Jag älskar det! Inga köer och man slipper stå och skrika över musiken för att få vad man är sugen på.

Eventuellt så var detta min drink, och jag snodde hennes haha! Vi kom på det efteråt men det gick bra så här med. 
Jag grundade med en chiliburgare som smakade utmärkt, och rundade av med en liten ostbricka och ett glas rött. De hade pizza också för den som ville ha och jag var så impad för där man tog bestick fanns det även pizzaslicer att ta med till bordet, det ser man sällan. Inte för att jag nånsin delar med mig av min mat men ändå, hehe.

Sen följde jag Sanna en bit på vägen hem till henne, det var en så vacker kväll. Vi satte oss en stund vid vattnet och pratade som vanligt om högt och lågt. Sanna är klok som en bok och har lite mer integritet än de allra flesta, skulle jag säga.

Sen promenerade jag hem samma väg som Sanna går till jobbet varje morgon, lyllos..!

Tack Karlskrona för ännu en härlig dag! Nu ska jag gå och jobba. Vi hörs /K

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *